OM HEIMRENESKILEN

Heimreneskilen boligfelt har ledige tomter i solrike og naturskjønne omgivelser. Det er godt tilrettelagt for både voksne og barnefamilier. Det er 500 meter til Vatnestrøm oppvekstsenter, med skole, barnehage, lekeplass og flerbrukshus, med ny gang- og sykkelvei mellom oppvekstsenteret og Heimreneskilen. Butikken ligger 12 minutters gange fra Heimreneset og der kan du få det du trenger av mat, bensin eller diesel. Området ligger rett ved den kjente og idylliske innsjøen Oggevatn med egen småbåthavn, og det er flotte turmuligheter i skog og mark like i nærheten. På vinterstid er det kort vei til lysløypa.

Kort vei for pendlere

Heimreneset ligger på Vatnestrøm i Iveland kommune, kun 40 min fra Kristiansand og 20 min fra Vennesla.

Mange ledige tomter

Heimreneskilen er fortsatt relativt nytt og det er mange ledige tomter å velge mellom. De er sør- og vestvendte og derfor kan du nyte solskinnet lenge.

Uten byggeklausul

Feltet er regulert for 22 boenheter, en- og tomannsboliger. Det er ikke byggeklausul på tomtene og derfor har du frihet til å velge din egen leverandør/entreprenør til å bygge drømmehjemmet ditt.

Nærmiljø

Under er en liste over noe av det som finnes i nærmiljøet til Heimreneskilen. Klikk her eller på linkene under for en liten stemningsrapport, så kan du drømme deg litt bort… eller hit.

Barnehage

Skole

Oggevatn

Fiskemuligheter

Ny gang- og sykkelvei

Lysløype

Badestrand

Butikk

Turområder